• Ryte į termosą įberti 1 valgomąjį šaukštą linų sėmenų, užpilti 1 stiklinę verdančio vandens, leisti nusistovėti iki vakaro. Prieš miegą viską išgerti.
  • Nuluptus obuolius sutarkuoti ir sumaišyti po lygiai su smulkiai supjaustytais raugintais kopūstais. Patariama suvalgyti prieš valgį po 0,5 stiklinės šių salotų esant vidurių užkietėjimui. Patariama suvalgyti prieš valgį 100-150 gramų išvirtų raudonųjų burokėlių.
  • Paimti pomidorą, išpjauti viduriuką, įpilti į išpjautą vietą aliejaus (geriausiai alyvuogių, bet galima ir saulėgrąžų, rapsų). Pridėti druskos ir suvalgyti. Geriausia tai padaryti iš vakaro, o ryte – viskas bus gerai.
  • 2 kartus per dieną suvalgyti po 1 valgomąjį šaukštą smulkintų (galima sumalti su kavamale) linų sėmenų, gausiai užgeriant vandeniu.
  • 3 kartus per dieną išgerti po 1/2 – 2/3 stiklinės raugintų kopūstų sulčių.
  • Per dieną išgerkite mažiausiai 8 stiklines vandens.
  • Rekomenduojama nevalgius išgerti 1 valg. šaukštą saulėgrąžų aliejaus.
  • Galima pasidaryti svogūnų tinktūros. Smulkiai supjaustytu svogūnu užpildome 2/3 indo, užpilame iki viršaus degtine, (ne mažesniu kaip 50 laipsnių stiprumo), gerai uždarius laikoma 10 dienų šiltoje vietoje. Patariama naudoti prieš pietus po 10 lašų į pusę stiklinės vandens.
  • Reikia su mėsmale sumalti kilogramą džiovintų juodųjų be kauliukų slyvų. Gautą masę sumaišyti su puse litro skysto medaus (joki būdu nepašildyto!), uždengti indą dangteliu ir laikyti šaldytuve. Patariama naudoti po vieną valgomąjį šaukštą ryte nevalgius likus 20-30 min iki valgio.

Parašykite komentarą